За поръчки и въпроси: 0894 22 61 86 | Доставка

Онлайн магазин dzone.bg е собственост на фирма Ди Зоун ЕООД. Фирмата се занимава с търговия на бебешки стоки от 2020г. Като в началото започна с внос от Англия на памперси и други бебешки продукти на едни от най-известните и утвърдили се на пазара марки като: Pampers, Huggies, Tommee Tippee, Aveeno, Bayer и др. С настъпването на промените през 2021г. и усложнилата се обстановка, Ди Зоун прекрати вносът от Англия и продължава да предлага на своите клиенти богат асртимент от качествени бебешки продуткти с доказан произход и отговарящи на всички норми.

За нас клиентът е на първо място. Стараем се да удовлетворим максимално желанията и да осигурим най-доброто облужване за всеки наш клиент. Грижата за най-малките не ни е чужда, тъй като и ние сме родители и затова сме винаги насреща за препоръка, съвет или насока при избора на продукт. За всеки нов родител, първите грижи са от изключителна важност и той се старае да даде защита, комфорт и най-вече спокойствие на бебето си. А именно изборът на най-добър продукт за вашето бебе е нашата мисия и основа задача.

Продуктите, които предлагаме са на водещи марки, като каталогът ни се обновява ежедневно, за да ви гарантираме актуални наличности и изгодни цени.

Затвори
×

Количка